Po-Pá, 8.00-17.00. V mimořádných situacích NONSTOP

Ready made firmy, firmy s historií, plátci DPH

Ready made firmy, firmy s historií, plátci DPH

Naše společnost se specializuje na poskytování komplexních služeb v oblasti likvidace firem a dalších souvisejících činností. Díky spolupráci s našimi partnery Vám můžeme nabídnout široké spektrum služeb, které Vám usnadní podnikání a pomohou při zakládání nebo likvidaci firem.

  • Virtuální sídlo: Nabízíme možnost zřízení virtuálního sídla pro Vaši společnost. Virtuální sídlo Vám poskytne prestižní adresu a profesionální zázemí, aniž byste museli investovat do nákladných kancelářských prostor.

  • Nominee služby, zaparkování firmy: Někdy se stane, že firma potřebuje dočasně "zaparkovat" svou identitu na jiném subjektu. Tato situace může nastat například před uplynutím veřejné služby stávajícího majitele nebo z důvodu strategického plánování. Nominee služby umožňují firmám přesunout práva a povinnosti spojené s vlastnictvím na jinou osobu, aniž by to znamenalo trvalý prodej nebo změnu majitele.

  • Založení nové firmym: Plánujete nový start? Nabízíme zakládání nových firem přesně podle Vašich představ. Můžete si vybrat ze široké nabídky již připravených firem nebo si nechat založit firmu na míru Vašim specifickým požadavkům.

  • Firmy s historií: Potřebujete firmu s historií, která již má zavedené jméno na trhu? Naše nabídka zahrnuje i firmy s obchodní historií, které Vám mohou poskytnout lepší startovní pozici a důvěru obchodních partnerů.

  • Firmy s registrací k DPH Zajistíme pro Vás firmu rovnou s registrací k DPH. Tento servis je ideální pro podnikatele, kteří potřebují okamžitě začít obchodovat a využívat výhod plátcovství DPH.

Rychlá cesta k uvolnění od starostí: Likvidace společnosti během jediného dne

V tomto článku se zaměříme na to, jak rychle a efektivně můžete využít naše služby likvidace společnosti. Ukážeme vám, jakým způsobem může být proces likvidace proveden během jediného dne a jak vás to může osvobodit od problémů.

Klíčový krok pro likvidaci: Jak změna sídla předchází problémům při likvidaci firmy

Při přípravě na likvidaci firmy je jedním z klíčových kroků změna sídla. Na první pohled by to mohlo působit jako pouhý administrativní úkon, ale ve skutečnosti je to klíčový opatření, které může předejít mnoha problémům a nežádoucím situacím. V našem článku se podíváme na to, proč je změna sídla tak důležitá pro úspěšnou likvidaci firmy, a jak vám může naše společnost v tomto procesu pomoci.

Je Váš problém urgentní? Jsme schopni reagovat okamžitě.
Kontaktujte nás 24/7

Sledovat novinky

Zajímá Vás problematika správy a likvidace společností? Sledujte nás na sociálních sítích, nebo se podívejte na náš blog.