Po-Pá, 8.00-17.00. V mimořádných situacích NONSTOP

Blog

Zbavte se své firmy dokud je čas

Specializujeme se na rychlou a efektivní likvidaci firem. Chápeme složitost a citlivost tohoto procesu a jsme zde, abychom Vám a Vašim klientům poskytli nejlepší možnou podporu.

Jste účetní, daňová, právní, nebo notářská kancelář? Rádi bychom Vás oslovili s naší nabídkou spolupráce.

Specializujeme se na rychlou a efektivní likvidaci firem. Chápeme složitost a citlivost tohoto procesu a jsme zde, abychom Vám a Vašim klientům poskytli nejlepší možnou podporu.

Informace pro věřitele námi likvidované firmy

V Obchodním věstníku a v Obchodním rejstříku byla zveřejněna výzva pro přihlášení pohledávek. Pokud máte jakoukoli pohledávku vůči námi likvidované společnosti, důrazně doporučujeme provést přihlášení dle pokynů uvedených v těchto oficiálních publikacích.

Likvidace s.r.o. diskrétně, legálně a okamžitě

Pro mnoho firem, které se ocitnou v těžkostech, může být likvidace jediným praktickým řešením. Mějte na paměti, že taková situace nemusí být pouze o finančních obtížích - může se jednat i o kontroly ze strany finančního úřadu, nezvladatelné dluhy, nebo problémy se státními institucemi a věřiteli.

Featured Image

Jste majitelem firmy a dostali jste nabídku na odkup, která zahrnuje převod na tzv. bílého koně? Možná jste slyšeli o této praxi, která se zdá být jednoduchým způsobem, jak se zbavit starostí a závazků spojených s vaší společností. Nicméně, jaké jsou skutečné právní a finanční pasti spojené s převodem firmy na bílého koně a jak se můžete efektivně ochránit? ...

Featured Image

V tomto článku se zaměříme na to, jak rychle a efektivně můžete využít naše služby likvidace společnosti. Ukážeme vám, jakým způsobem může být proces likvidace proveden během jediného dne a jak vás to může osvobodit od problémů.

Featured Image

Život podnikatele může být plný vzestupů i pádů, a občas se může stát, že se ocitnete ve složité finanční situaci. Pokud se váš podnik nachází ve spirále dluhů a finančních problémů, nemusíte zoufat. V tomto článku se podíváme na to, jak efektivní likvidace zadlužené firmy může znamenat záchranu vašeho finančního zdraví a otevřít nové možnosti pro budoucnost.

Převod firmy a jmenování likvidátora: Bezbolestná cesta k novým plánům

Když vaše firma bojuje s dluhy, tlakem státních institucí a všemi druhy problémů, může se zdát, že budoucnost je temná a nejasná. Ale co když bychom vám řekli, že existuje cesta, která vám umožní zbavit se všech těchto starostí a otevřít dveře k novým začátkům? Převod firmy a jmenování likvidátora může být právě tou záchranářskou cestou, kterou hledáte. Zde se podíváme na to, jak tento proces může být klíčem k uvolnění od problémů a vytvoření prostoru pro nové podnikatelské příležitosti.

Klíčový krok pro likvidaci: Jak změna sídla předchází problémům při likvidaci firmy

Při přípravě na likvidaci firmy je jedním z klíčových kroků změna sídla. Na první pohled by to mohlo působit jako pouhý administrativní úkon, ale ve skutečnosti je to klíčový opatření, které může předejít mnoha problémům a nežádoucím situacím. V našem článku se podíváme na to, proč je změna sídla tak důležitá pro úspěšnou likvidaci firmy, a jak vám může naše společnost v tomto procesu pomoci.

Důvěrnost a mlčenlivost: Klíčové prvky likvidace vaší firmy

Při rozhodnutí o likvidaci vaší firmy vás může provázet řada otázek a obav ohledně zachování důvěrnosti vašich citlivých informací. Chceme vám v tomto článku ukázat, že pro nás je důvěrnost klíčovým prvkem a že se smluvně zavazujeme k maximální mlčenlivosti během celého procesu likvidace.

Je Váš problém urgentní? Jsme schopni reagovat okamžitě.
Kontaktujte nás 24/7

Sledovat novinky

Zajímá Vás problematika správy a likvidace společností? Sledujte nás na sociálních sítích, nebo se podívejte na náš blog.