Po-Pá, 8.00-17.00. V mimořádných situacích NONSTOP

Zbavte se své firmy dokud je čas

Zbavte se své firmy dokud je čas

Rozhodnutí o likvidaci firmy často bolestivé a někdy i dlouhodobé téma. Než předáte firmu nám, chcete vyřešit všechny své resty, doplatit dluhy, narovnat smluvní vztahy, a díky tomu likvidaci odkládáte. Přesvědčíme Vás, že je důležité se firmy zbavit co nejdříve - dokud je čas:

  1. Riziko exekuce obchodního podílu: Pokud má Vaše firma dluhy u finančního úřadu, ČSSZ, zdravotní pojišťovny, nebo neplatíte věřitelům, může exekuce přijít ze dne na den. Pokud exekutor zabaví Váš obchodní podíl, máte omezená práva s nakládáním obchodního podílu. Co to znamená? Firmy se již nezbavíte. Exekutorovi je jedno, že je firma nemajetná. Dokud dluh neuhradíte budete mít v Obchodním rejstříku záznam o exekuci a můžete zapomenout například na získání úvěru u Vaší jiné společnosti nebo osobní hypotéky.

  2. Riziko insolvence: Pokud dlužíte alespoň dvěma subjektům, může přijít insolvenční řízení jako rána z čistého nebe. Co to pro Vás znamená? Do ukončení konkurzního řízení máte zákaz podnikaní. Navíc na Vás navždy zůstává skvrna neúspěšného podnikatele.

  3. Riziko soudního předběžného rozhodnutí: Vydání předběžného opatření soudem na zákaz prodeje obchodního podílu je standardní mechanismus věřitelů k ochraně svých práv. V současné době je to navíc populární téma, díky jedná mediálně známe, velmi bohaté osobě, kde tato rozhodnutí soud provedl.

Pokud stále váháte, neváhejte nám zavolat a poradit se s námi. Zdarma s Vámi vše prokonzultujeme a navrhneme vhodný scénář s maximální ochranou Vašich zájmů.

Featured Image

Likvidace jako efektivní nástroje k řešení finančních problémů firmy. Budeme diskutovat o tom, jak likvidace může pomoci zvládnout těžkou finanční situaci a přinést úlevu majitelům.

Featured Image

Jste majitelem firmy a dostali jste nabídku na odkup, která zahrnuje převod na tzv. bílého koně? Možná jste slyšeli o této praxi, která se zdá být jednoduchým způsobem, jak se zbavit starostí a závazků spojených s vaší společností.

Je Váš problém urgentní? Jsme schopni reagovat okamžitě.
Kontaktujte nás 24/7

Sledovat novinky

Zajímá Vás problematika správy a likvidace společností? Sledujte nás na sociálních sítích, nebo se podívejte na náš blog.